Затварят временно бул. ”Владислав Варненчик” във Варна

stat 13:51  |  12 март 2018 | | / Редактор Десислава Димитрова /  
Кметът Иван Портних преди време показа как ще изглежда новият бул. ”Левски” Кметът Иван Портних преди време показа как ще изглежда новият бул. ”Левски”
Сн.: Официална фейсбук страница

Във връзка с изграждането на бул. „Васил Левски“ във Варна - в участъка от ул. „Подвис“ до ул. „Девня“, ще бъде въведена временна организация на движението.
Тя предвижда да бъдат затворени двете платна за движение на бул. „Владислав Варненчик“ - в посока център, при кръстовището с ул. „Акад. Андрей Сахаров“ (при автогарата), и в посока изход от града от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Струга“, съобщиха от Община Варна.

Движението към централната част на града следва да се пренасочи по ул. „Акад. Андрей Сахаров“ към бул. „Сливница“, а търсещите изхода на града следва се отклонят по ул. „Патриарх Евтимий“ отново в посока бул. „Сливница“.

Очакваната продължителност на строително-монтажните работи при така въведения временен режим на движение е в интервала от 22:00 часа на 14.03. до 06:00 часа на 15.03., уточниха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към общината.Премиери

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК