Хванаха наркопласьор за 4-и път във Варна

stat 17:05  |  5 декември 2017 | | / Редактор Лилия Чалева /  
Наркодилът ще отговаря за четири случая, в които е залавян с дрога Наркодилът ще отговаря за четири случая, в които е залавян с дрога
Сн.: МВР

36-годишният Илиян Ст. от Варна е привлечен като обвиняем за четири случая за държане на високорискови наркотици с цел разпространение.
Той е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор в Окръжната прокуратура във Варна, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

Прокуратурата е събрала достатъчно доказателства за престъпната дейност на 36-годишния наркоразпространител.

На 12 юни 2017 г. той бил задържан с 12 дози наркотични вещества, производни на амфетамина. На 27 юли бил установен да държи с цел разпространение 12 пакетчета марихуана. На 13 август в него са намерени и иззети 9 дози амфетамин.

Срещу него били образувани досъдебни производства за престъпления по член 354а, ал. 1 от НК, но наркоразпространителят се укривал до 4 декември, когато бил задържан с 66,43 грама марихуана и 1, 5 грама производни на амфетамина на излизане от компютърна зала на ул. „Отец Паисий“ във Варна. При извършения обиск било намерени наркотичните вещества.

В срока на предварителното му задържане Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Илиян Ст.Премиери

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК