Кампанията подкрепя деца в неравностойно положение или със специални потребности, като средствата за тях се събират от продажбата на произведения на изкуството.

Даренията ще бъдат предоставени на 112 деца от Центровете за настаняване от семеен тип „Изгрев“ и „Другарче“, от Дома за деца „Княгиня Надежда“ във Варна, както и на възпитаници на Помощното училище в с. Кривня.

В благотворителната инициатива участват български и чуждестранни автори с над 200 свои творби. Те могат да бъдат видени в каталога на фондацията.

От 18 октомври до 4 декември произведенията от каталога на Фондацията могат да бъдат откупени в обособеното арт пространство на Хотел Балнео & СПА Азалия, чрез интернет-кампания в www.foundation.bg и във Facebook на http://bit.ly/2fa6ZGq.

На 5 декември в Галерия Графит е ежегодния Благотворителен коктейл, на който всички творби участват в групова  изложба и също могат да бъдат откупени в полза на децата.

Пълната информация за целите на благотворителната инициатива „Изкуството за деца в нужда“ ще намерите в сайта на фондацията http://www.foundation.bg/activities/bg и във Фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/foundation.bg