Това ще е една от новите атракции за варненци и гостите на морската столица това лято. Петзвездното похапване с обезопасителен колан на 50-ина метра над земята ще се случва в отворената зона на Пристанище Варна, съобщава moreto.bg.

След като миналото лято община Варна завъртя първия културно-развлекателен календар в зоната на Пристанището, на крайбрежната зона до месец ще отворят врати голям детски кът, нов ресторант, луксозен бар и ще бъдат монтирани конструкциите на “Dinner in the sky”, които ще предлагат кулинарното преживяване в облаците до края на лятото.

Вечерята в облаците е популярна сред любителите на адреналина в почти всички точки на света, включително и в най-популярните дестинации - като Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и др. Опитът в “Dinner in the sky” до момента показва, че в средата на платформата владетел е мастършеф готвач, който изпълнява кулинарните желания на клиентите безоктазно, въпреки отдалечеността от земята. Пътешествието в облаците над Варненския залив е възможно да бъде гарнирано освен с вкусна вечеря и с музика на живо.

Над 200 работни места ще бъдат създадени в новата зона за отдих и развлечения на Пристанището във Варна, в която детски кът ще посрещне майките с деца, а вкусна храна и разхладителни напитки ще бъдат на разположение на всички варненци.