Около 13.45 часа вчера на тел. 112 е получен сигнал за пожар, възникнал в къща и сухи треви, намиращи се в местността "Сълзица". На място пет противопожарни автомобила са гасили огъня, който се разпространява бързо по трудно достъпен терен и при наличието на вятър.

При инцидента няма пострадали хора, но са нанесени значителни материални щети.

Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение в електрически уред.

Повече от 40 декара сухи треви и храсти са изгорели. Пожарът е загасен малко след 23.00 часа, като на място към момента има дежурен екип.

В 20.25 минути е получен още един сигнал за пожар в сухи треви на площ около 5 декара в землището на с. Константиново. Два противопожарни екипа са изпратени на място. Пострадали хора няма. Изгоряла е дървена барака с площ около 20 кв. м., която се е запалила вследствие на запалената близо суха трева.

Вероятната причина за възникване на пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Около 20.35 часа, е получен сигнал за пожар в заведение. Огънят бързо е обхванал цялото заведение, като пожарът е възникнал в кухненското помещение. При инцидента няма пострадали хора.

Унищожени са 80 кв. м. покривна конструкция, мебели и обзавеждане от заведението, електрически уреди и оборудване. От огъня са засегнати и три автомобила, паркирани в съседство.