Апаратите ще бъдат дарени на отделение „Диализно лечение“ към МБАЛ „Св. Анна“ - Варна.

Организатори на събитието са Сдружение "Споделено работно място -Варна"/ BEEHIVE /, с подкрепата на Община Варна и на местни фирми. 

Концертът ще се състои на 14-ти юни в Летния театър в Морската градина. В него безвъзмездно ще участват Пейо - в ролята на водещ, Дичо, Криско, Дует Мания, Ice Cream, Искрен Пецов, Софи Бард, детско вокално студио ДА, ансамбъл „Варна“, ансамбъл „Моряците“, балетна школа „Реверанс“, танцов център The Сenter.

Светлинно и огнено шоу готвят от парти център „Вега“, а видео заснемане ще осигури Красимир Ламбов. 

Отделението „Диализно лечение“ към МБАЛ „Св. Анна“ – Варна, обслужва 56 пациенти на продължителна във времето диализа (хрониодиализа), работи се на двусменен режим – три пъти седмично, което е и максималният капацитет на отделението.

Предстои въвеждане на трета смяна, с оглед необходимостта от включване на още поне 14 пациенти. Отделението на болницата разполага с 16 апарата, от които 6 вече са надвишили лимита от 30 000 работни часа и е наложително да се подменят. Още 5 доближават горната граница на часовете за експлоатация. Тя ще бъде достигната най-късно след година и половина, а отделението не разполага с резервна апаратура. Необходимите апарати са на обща стойност от 120 000лв. 

Информация за концерта може да се намери тук >>>

Билети за концерта се предлагат от партньорите на кампанията Eventim - тук >>>

Открита е и дарителска сметка по кампанията:

IBAN BG72FINV91501216749079 към Първа Инвестиционна банка, титуляр Сдружение „Споделено работно място BEEHIVE“