За събитието, което се провежда за шести път, идват над 40 инструктори, треньори и лектори от България, Турция, Румъния и Аржентина, съобщиха от община Варна.

В продължение на 3 дни на две места - открита сцена в хотел “Интернационал” и закрита сцена в хотел „Адмирал“, ще се състоят повече от 35 различни занимания: Functional Training, Dancelo - dance fitness, Steel Combat, Steel Tonic, Steel Training, Zumba, Super Jump, Step, Crazy step, Kangoo Jumps, Yoga, Pilates, Show time. За първи път на фестивала ще има и CrossFit.

По време на форума ще бъдат организирани уъркшопи и семинари за всички, които искат да разберат повече за Dancelo - денс фитнес, Functional Training и CrossFit.

Функционална станция на Титан Фитнес ще бъде разположена на външната сцена на хотел „Интернационал“ и ще може да се ползва свободно.

По време на фестивала инструкторите ще подкрепят колежката си Таня Лулчева в борбата й с тежко заболяване. Те ще облекат тениски с надпис “Таня, ние сме с теб”. Всеки доброжелател може да помогне с дарение в специална кутия за набиране на средства, съобщават организаторите.