Следващото лято рок фестивалът с най-дълга история в България ще отпразнува един от най-емоционалните моменти от своето създаване - десето издание.

Само два месеца след като над 10 000 фенове това лято се събраха в Каварна за Europe, Helloween, Gotthard, Sabaton и други култови групи, фестивалът вече се готви за новия афиш.

Промоционалните билети за тридневното събитие догодина - на 26, 27 и 28 юни, се предлагат още от този септември на цена от 70 лева до обявяване на хедлайнерите, посочват организаторите от Bulgarian Live Music.

По 90 лева ще вървят регулярните билети.

„Миналогодишната успешна кампания от билети „на зелено“ ни дава увереност че оправдаваме доверието на феновете в добрия подбор на изпълнители. За тях, за хората, които ни повярваха сме длъжни отново да пуснем 1000 билета на "зелено". Елементът на изненада винаги носи вълнение на публиката. В момента даваме шанс на всеки да заложи на изненадата и да се възползва от предложение, подобаващо на юбилейно издание. Ние вече работим по организацията за догодина и сме уверени че феновете очакват рок събитието на годината – 10 години Kavarna Rock", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.